Wtorek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem z czerwonej soczewicy z mlekiem kokosowym 8,90 zł
* Pieczarki faszerowane warzywami, ciecierzycą oraz serem feta 18,90zł
* Gulasz z kalarepy i dyni podawany z kaszą bulgur oraz burakami 19,90 zł
* Sałatka z białą mozzarellą, orzechami ziemnymi oraz granatem 20,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Ogórkowa 8,90 zł
* Stek z polędwicy wołowej z chimichuri podawana z kluskami śląskimi oraz sałatą 26,90 zł
* Żeberka pieczone w miodzie podawane z kaszą gryczaną oraz kapustą czerwoną 21,90 zł
* Indycza wątróbka panierowana podawana z kaszą pęczak oraz marchewką 20,90 zł
* Grillowany filet z kurczaka z tzatzikami podawany z kaszą bulgur oraz kapustą pekińską 21,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz surówką z kapustą zasmażaną 21,90zł
* Farfalle z kurczakiem oraz kurkami w sosie kremowym 21,90 zł
* Naleśniki z karczkiem po meksykańsku 20,90 zł
* Pierogi z indykiem15,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
* Filet z kurczaka faszerowany kozim serem i suszonymi pomidorami z sosem z zielonego pieprzu podawany z ryżem oraz białą kapustą
*Zupa do wyboru : Krem z czerwonej soczewicy / Ogórkowa (21,90zł)
Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz