Wtorek


MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem pieczarkowy ze słonecznikiem 8,90 zł
* Zapiekanka warzywno-serowa podawana na sałacie 18,90zł
* Kalafior pieczony z ciecierzycą oraz pomidorami podawany z kaszą jaglaną oraz burakami 19,90 zł
* Fusilli dyniowe z sosem kurkowym na mleku kokosowym 20,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Zupa z ciecierzycy na wieprzowinie 8,90 zł
* Gulasz wołowy z dynią podawany z kaszą gryczaną oraz burakami 23,90 zł
* Filet z kaczki pieczony w powidłach podawany z kaszą jaglaną oraz marchewką z jabłkiem 23,90 zł
* Karczek po królewsku podawany z kaszą bulgur oraz kapustą pekińską 21,90 zł
* Grilowany sznycel z indyka podawany z kaszą pęczak oraz sałatą 20,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty 21,90zł
* Sałatka z szarpaną wołowiną 21,90 zł
* Drobiowe burito 20,90 zł
* Pierogi z kurczakiem, szpinakiem oraz suszonymi pomidorami 15,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
* Zielony gulasz z indyka podawany z puree ziemniaczanym oraz kapustą białą
*Zupa do wyboru : Krem pieczarkowy/ Zupa z ciecierzycy (21,90zł)

Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz