Wtorek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem z zielonej soczewicy i dyni na mleku kokosowym 8,90 zł
* Panierowane boczniaki podawane z kaszą gryczaną oraz kapustą pekińską 18,90zł
* Cukinia faszerowana warzywami podawana z kaszą jaglaną oraz sałatą 19,90 zł
* Bezglutenowe penne dyniowe All’ Arrabbiata 20,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Zupa kalafiorowo-koperkowa na wieprzowinie 8,90 zł
* Gulasz wołowy z dynią podawany z kluskami śląskimi oraz burakami 23,90zł
* Pulpeciki cielęce w sosie z kiszonych ogórków podawane z kaszą orkiszową oraz kapustą włoską 24,90 zł
* Żeberka wieprzowe pieczone w piwie podawane z kaszą gryczaną oraz czerwoną kapustą 20,90 zł
*Indyk curry podawany z ryżem oraz kapustą białą 21,90 zł

*Grillowany filet z kurczaka z salsą pomidorowo paprykową podawany z kaszą bulgur oraz sałatą 21,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty 21,90zł
*Naleśniki z pieczonym indykiem i sosem serowo-brokułowym 21,90 zł
* Sałatka z kurczakiem, kaparami oraz suszonymi pomidorami 20,90zł

*Pierogi z gotowanym mięsem wieprzowym 15,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
* Wątróbka indycza duszona z fasolką szparagową podawana z puree ziemniaczanym oraz kapustą włoską
*Zupa do wyboru : Krem z zielonej soczewicy i dyni na mleku kokosowym / Kalafiorowo-koperkowa na wieprzowinie (21,90zł)

0 comments on “WtorekAdd yours →

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *