Wtorek 20.03.2018

MENU WEGETARIAŃSKIE:
Krem meksykański podawany z groszkiem ptysiowym 8,90 zł
Fasolka po bretońsku podawana z kaszą kuskus z warzywami, brukselką pieczoną z orzechami oraz surówką z kapusty pekińskiej 18,90 zł
Batat faszerowany czerwoną fasolą i warzywami podawany z sosem orzechowym, ryżem oraz sałatą 18,90 zł
Pierogi ruskie 14,90 zł
Pierogi z kaszą gryczaną oraz serami 15,90 zł

DANIA GŁÓWNE:
Juszka na kurczaku 8,90zł
Wołowina po burgundzku podawana z kluskami śląskimi oraz buraczkami 23,90 zł
Pieczony udziec jagnięcy podawany z kaszą bulgur oraz surówką z czerwonej kapusty 25,90 zł
Żeberka pieczone w miodzie podawane z kaszą gryczaną oraz surówką z białej kapusty i rzepy 21,90 zł
Karczek pieczony w warzywach podawany z kaszą orkiszową oraz surówką z kapusty włoskiej i kukurydzy 20,90 zł
Sznycel po wiedeńsku podawany z puree ziemniaczanym oraz kapustą kiszoną 21,90zł
Grillowany sznycel z indyka podawany z sosem porzeczkowym, kaszą pęczak oraz sałatą 21,90 zł
Farfalle z kurczakiem, cebulą w sosie miodowo-musztardowym 20,90 zł
Tortilla z grillowanym schabem i warzywami w sosie pomidorowym podawana z dipem tysiąca wysp 19,90 zł
Sałatka z szynką, ananasem i żurawiną 19,90 zł
Pierogi z wołowiną z patelni 15,90 zł

Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem podawany z sosem pieczarkowym, kaszą orkiszową oraz surówką z białej kapusty
Zupa do wyboru : Juszka na kurczaku / Krem meksykański podawany z groszkiem ptysiowym (21,90 zł)

Dodaj komentarz