Środa 21.03.2018

MENU WEGETARIAŃSKIE:
Krem dyniowy podawany z pestkami dyni 8,90 zł
Klopsiki kalafiorowe podawane z sosem pieczarkowym, kaszą pęczak oraz surówką z kapusty pekińskiej i selera naciowego 18,90 zł
Gulasz z dyni, papryki i fasoli podawany z kaszą gryczaną oraz surówką z kapusty włoskiej z suszonymi pomidorami i oliwkami 17,90 zł
Pierogi ruskie 14,90 zł
Naleśniki na słodko z twarożkiem i brzoskwiniami 18,90 zł

DANIA GŁÓWNE:
Zupa pieczarkowa z kurczakiem i boczkiem 8,90zł
Wołowina duszona z grzybami podawana z kluskami śląskimi oraz sałatą masłową ze śmietaną 23,90 zł
Zielone curry z indyka z zieloną soczewicą i orzechami podawane z kaszą bulgur oraz surówką z marchewki i selera 21,90 zł
Dorsz w płatkach owsianych na szpinaku podawany z ryżem warzywnym 21,90 zł
Bakłażan faszerowany mięsem wieprzowym z pieczarkami podawany z puree ziemniaczanym oraz sałatą 21,90 zł
Sznycel po wiedeńsku podawany z puree ziemniaczanym oraz kapustą kiszoną 21,90zł
Grillowana polędwica wieprzowa podawana z sosem czosnkowym, kaszą jaglaną oraz sałatą 22,90 zł
Pieczony filet z kurczaka podawany z musem z kalafiora i bakłażana, kaszą pęczak oraz surówką z białej kapusty 20,90 zł
Tagliatelle carbonara 20,90 zł
Sałatka z jarmużem, rukolą, łososiem wędzonym oraz dipem limonkowo-jogurtowym 20,90 zł
Pierogi z wołowiną, papryką i kaszą bulgur 15,90 zł

Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
Karczek duszony w warzywach podawany z kaszą pęczak oraz surówką z selera i marchewki
Zupa do wyboru : Zupa pieczarkowa z kurczakiem i boczkiem / Krem dyniowy podawany z pestkami dyni (21,90 zł)

Dodaj komentarz