Menu Grudzień

Nasze wieczorne menu staraliśmy się skomponować tak, aby wykorzystując sezonowość dostępnych produktów oraz zapotrzebowanie, stworzyć niepowtarzalną kompozycję.

  • Przystawki

  • Krewetki we wrzącej oliwie

    • 14,90PLN

    Krewetki we wrzącej oliwie podawane z grzankami czosnkowymi

  • Zupy

  • Zupa krem

    • 8,99PLN

    Codziennie gotujemy świeży krem 100% vege.

    Spytaj kelnera co dziś polecamy

  • Zupa mięsna

    • 8,99PLN

    Codziennie gotujemy inną zupę. Spytaj kelnera co dziś polecamy.

  • Dania główne

  • Sznycel po wiedeńsku

    • 21,99PLN

    Sznycel po wiedeńsku podawany z puree ziemniaczanym oraz kiszoną kapustą.

  • Medaliony wołowe

    • 29,90PLN

    Medaliony wołowe z dipem z zielonego pieprzu podawane z kaszą, ryżem lub puree do wyboru oraz piklami.

  • Pierś z kurczaka supreme

    • 24,90PLN

    Pierś z kurczaka supreme faszerowana suszonymi pomidorami oraz mozzarellą podawany z
    gratene ziemniaczanym oraz świeżym szpinakiem, rucolą i pomidorkami koktajlowymi

  • Filet z kaczki

    • 25,90PLN

    Filet z kaczki na puree z zielonego groszku z sosem pomarańczowym

  • Desery

  • Ciasto

    • 12,00PLN

    Świeżone pieczone ciasta podajemy z bitą śietaną i polewą. Wybierz te na które masz ochotę z naszej gabloty.

  • Sorbet

    • 9,00PLN

    Świeże sorbety do wyboru