Piątek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem dyniowy z pestkami dyni 8,90 zł
* Chili sin carne podawane z ryżem oraz białą kapustą 19,90zł
* Faszerowana cukinia z dipem meksykańskim podawana na sałacie 19,90 zł
* Naleśniki z soczewicą i warzywami 18,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Żurek z jajkiem 8,90 zł
* Grillowany stek z polędwicy wołowej podawany z kluskami śląskimi oraz sałatą 25,90 zł
* Filet z kurczaka z pieczarkami w śmietanie podawany z kaszą pęczak oraz surówką wileńską 21,90 zł
* Karczek pieczony z sosem śliwkowym na winie podawany z kaszą gryczaną oraz czerwoną kapustą 21,90 zł
* Dorsz na szpinaku podawany z kaszą jaglaną oraz kapustą pekińską 22,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty 21,90zł
* Farfalle z kurczakiem, ananasem,marchewką i kukurydzą w sosie pomidorowym 20,90 zł
* Sałatka z polędwiczkami wieprzowymi pieczonymi w cydrze z jabłkiem 21,90 zł
* Pierogi z kurczakiem 15,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
* Kurczak Tikka masala podawany z ryżem
*Zupa do wyboru : Krem dyniowy/Żurek z jajkiem (21,90zł)

Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz