Piątek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem z cukinii 8,90 zł
* Pieczona dynia faszerowana kaszą pęczak, papryką i cebulą podawana z dipem meksykańskim na sałacie 19,90zł
* Gulasz z zielonej soczewicy z pieczarkami i szpinakiem podawany z ryżem oraz sałatką szwedzką 18,90 zł
* Fusilli orientalne z orzechami 20,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Juszka na wieprzowinie 8,90 zł
* Sznycelki wołowe w sosie własnym podawane z kluskami śląskimi oraz kapustą czerwoną kiszoną 23,90 zł
* Filet z kurczaka faszerowany camembertem, suszonymi pomidorami i szynką parmeńską podawany z kaszą jaglaną oraz kapustą pekińską 21,90 zł
* Chilli con carne wołowo-wieprzowe podawane z ryżem oraz sałatką szwedzką 22,90 zł
* Grillowany schab ze szpinakiem podawany z kaszą pęczak oraz sałatą 21,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty 21,90zł
* Dorsz z białą mozzarellą, pomidorem oraz bazylią podawany z kaszą jaglaną oraz bukietem surówek 22,90 zł
* Sałatka z boczkiem i jajkiem sadzonym 21,90 zł
* Naleśniki z kurczakiem i warzywami 20,90 zł
* Pierogi ze schabem i śliwką 15,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
* Karczek duszony z cebulą i jabłkiem podawany z kaszą gryczaną oraz kapustą białą
*Zupa do wyboru : Krem z cukinii/ Juszka na wieprzowinie (21,90zł)

Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz