Piątek

MENU WEGETARIAŃSKIE:

Krem z pieczonych warzyw korzennych 8,90 zł

Tajskie placuszki podawane z sosem słodko – ostrym, kaszą gryczaną oraz surówką z kapusty pekińskiej 18,90 zł

Pieczeń jaglana z soczewicą i groszkiem z sosem pieczarkowym podawana z opiekanymi ziemniaczkami oraz sałatą 18,90 zł

Pierogi ruskie 14,90 zł

DANIA GŁÓWNE:

Zupa fasolowa z kiełbasą 8,90 zł

Sztuka mięsa wołowego duszona z fasolką szparagową podawana z kluskami śląskimi oraz surówką szwedzką 23,90 zł

Dorsz w płatkach owsianych podawany z kaszą pęczak oraz surówką z białej kapusty 21,90 zł

Filet z kurczaka faszerowany camembertem i suszonymi pomidorami zawijany w boczku podawany z kaszą jaglaną oraz surówką z kapusty pekińskiej 21,90 zł

Gulasz myśliwski na wieprzowinie podawany z kaszą gryczaną oraz surówką z kapusty czerwonej 21,90zł

Grillowany sznycel z indyka z dipem meksykańskim podawany z kaszą jęczmienną oraz sałatą 21,90 zł

Sznycel po wiedeńsku podawany z młodymi ziemniakami oraz kapustą kiszoną 21,90zł

Farfalle podawane z wędzonym łososiem, pomidorkami koktajlowymi i rukolą 21,90zł

Naleśniki z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami 19,90 zł

Sałatka z tuńczykiem, jajkiem i oliwkami 20,90zł

Opiekane pierogi z wieprzowiną 15,90 zł

Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:

Indyk słodko – kwaśny podawany z ryżem

Zupa do wyboru : Zupa fasolowa z kiełbasą / Krem z pieczonych warzyw korzennych (21,90zł)

Dodaj komentarz