Czwartek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
Krem pieczarkowy podawany z serem żółtym 8,90 zł
Kotlety ziemniaczane faszerowane pieczarkami podawane z dipem koperkowym, buraczkami oraz sałatą 18,90 zł
Tofu z bakłażanem w sosie orzechowym podawane z ryżem oraz surówką z kapusty pekińskiej 18,90 zł
Pierogi ruskie z patelni 14,90 zł
Sałatka caprese 19,90 zł

DANIA GŁÓWNE:
Zupa fasolowa z kiełbasą 8,90 zł
Wołowina zapiekana pod bakłażanem o pomidorami podawana z kaszą bulgur oraz młodą kapustą 23,90 zł
Rolada z polędwicy wieprzowej podawana z dipem pomidorowo-paprykowym, kaszą pęczak oraz surówką z czerwonej kapusty 22,90 zł
Filet z kaczki pieczony w sosie marchewkowo-warzywnym z morelami podawany z kluskami śląskimi oraz surówką z kapusty pekińskiej z koprem włoskim 23,90 zł
Karczek pieczony z sosem grzybowym podawany z kaszą gryczaną oraz surówką z młodej kapusty 21,90 zł
Kurczak tikka masala podawany z ryżem 20,90 zł
Sznycel po wiedeńsku podawany z puree ziemniaczanym oraz kapustą kiszoną 21,90zł
Fusilli z wieprzowiną po chińsku 19,90 zł
Naleśniki z wołowiną, pieczarkami i boczniakami 20,90 zł
Pierogi z wieprzowiną 15,90 zł

Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
Wątróbka indycza duszona z gruszką i cebulą podawana z puree ziemniaczanym oraz buraczkami
Zupa do wyboru :Krem pieczarkowy podawany z serem żółtym / Zupa fasolowa z kiełbasą (21,90zł)

Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz