Czwartek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem z selera z groszkiem ptysiowym 8,90zł
* Dhal z soczewicy podawany z kaszą bulgur oraz sałatą 19,90 zł
* Farfalle z pieczarkami i orzechami na mleczku kokosowym 19,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Toskańska zupa z kurczakiem i fasolą 8,90 zł
* Wołowina duszona z orzechami i czerwoną fasolą podawana z kaszą gryczaną oraz sałatką szwedzką 24,90 zł
* Pieczony w winie filet z kaczki faszerowany boczkiem i ogórkiem kiszonym podawany z kopytkami oraz czerwoną kapustą 23,90 zł
* Filet z indyka duszony w szpinaku podawany z kaszą bulgur oraz kapustą pekińską 22,90 zł
* Gulasz cielęcy po grecku podawany z ryżem oraz białą kapustą 25,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z puree ziemniaczanym oraz kapustą kiszoną 21,90 zł
* Sałatka z wędzonym łososiem oraz winogronem 21,90 zł
* Naleśniki po meksykańsku z indykiem 21,90 zł
* Pierogi z wołowiną 16,90 zł
Polecamy ZESTAW DNIA :
* Udo z kurczaka trybowane faszerowane pieczarkami i serem żółtym podawane z kaszą pęczak oraz kapustą pekińską
* Zupa do wyboru: Krem z selera/ Toskańska zupa z kurczakiem i fasolą (21,90 zł )

0 comments on “CzwartekAdd yours →

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *