Czwartek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem z buraków z jogurtem 8,90 zł
* Zapiekanka warzywna podawana na sałacie 18,90zł
* Leczo z boczniaków podawane z ryżem oraz marchewką 19,90 zł
* Fusilli z zielonego groszku z czerwoną soczewicą, pomidorami oraz bakłażanem 20,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Zupa pieczarkowa 8,90 zł
* Bitki wołowe w sosie własnym podawana z kaszą gryczaną oraz fasolką szparagową 24,90 zł
* Pieczony filet z kaczki w śliwce podawany z kluskami śląskimi oraz kapustą czerwoną 23,90 zł
* Polędwiczki wieprzowe w sosie z kurek podawane z kaszą bulgur oraz marchewką 21,90 zł
* Grillowany karczek z dipem chrzanowym podawany z kaszą pęczak oraz sałatą 21,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty 21,90zł
* Burito wieprzowe 20,90 zł
* Sałatka z wędzonym łososiem oraz mango 21,90 zł
* Pierogi z wołowiną i grzybami 16,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
* Pieczone udko trybowane faszerowane szpinakiem i serem mozzarella podawane z ryżem oraz kapustą pekińską
*Zupa do wyboru : Krem z buraków/Pieczarkowa (21,90zł)

Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz