Czwartek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem z czerwonej soczewicy i batatów z prażonymi migdałami 8,90 zł
* Pieczone kalarepki faszerowane warzywami podawane z kaszą jaglaną oraz kapustą pekińską 19,90zł
* Kotleciki warzywno-serowe faszerowane suszonymi pomidorami podawane z kaszą bulgur oraz czerwoną kapustą 19,90 zł
* Tortilla z warzywami pieczonymi 18,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Minestrone na kurczaku 8,90 zł
* Grillowany stek wołowy z chimichuri podawany z puree ziemniaczanym oraz sałatą 24,90 zł
* Karczek duszony z jabłkami i cebulą podawany z kaszą gryczaną oraz białą rzodkwią 21,90 zł
* Kaczka pięciu smaków podawana z ryżem oraz kapustą pekińską 22,90 zł
* Schab faszerowany suszonymi śliwkami pieczony z gruszką podawany z kaszą jaglaną oraz kapustą białą 21,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty 21,90zł
* Sałatka Nicejska 21,90 zł
* Penne z kurczakiem oraz brokułami w sosie serowo-kremowym 20,90 zł
* Pierogi z kurczakiem i pieczarkami 15,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
* Sznycel z indyka pieczony z dynią podawany z kaszą bulgur oraz marchewką z jabłkiem
*Zupa do wyboru : Krem z czerwonej soczewicy i batatów/ Minestrone (21,90zł)

Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz