Czwartek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem marchewkowy z prażonymi migdałami 8,90 zł
* Cieciorka z pieczarkami na mleku kokosowym podawana z kaszą bulgur oraz białą kapustą 18,90zł
* Kotleciki jaglano-marchewkowe podawane z ryżem oraz fasolką szparagową 19,90 zł
* Naleśniki z fasolą i warzywami 20,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Tajska zupa rybna 8,90 zł
* Sztuka mięsa wołowego w sosie chrzanowym podawana z kaszą pęczak oraz surówka wileńską 23,90zł
* Medaliony z polędwicy wieprzowej w sosie grzybowym podawane z kaszą gryczaną oraz sałatką szwedzką 22,90 zł
* Filet z kaczki pieczony z gruszką podawany z kluskami śląskimi oraz marchewką 22,90 zł
* Grillowany karczek z dipem gyros podawany z kaszą bulgur oraz sałata 20,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty 21,90zł
* Makaron penne z wędzonym łososiem , pomidorkami koktajlowymi, rucolą oraz prażonym słonecznikiem na oliwie 21,90 zł
* Sałatka z tortellini szpinakowym z ricottą i szynką parmeńską 20,90
* Pierogi z mięsem wołowym 15,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
* Filet z indyka duszony w jarzynce podawany z kaszą jaglaną oraz białą kapustą
*Zupa do wyboru : Krem marchewkowy / Tajska zupa rybna (21,90zł)

Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz