Czwartek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
* Krem kalafiorowy z pestkami dyni 8,90 zł
* Cieciorka słodko-ostra podawana z kaszą bulgur oraz kalarepą z gruszką i rucolą 18,90zł
* Kotleciki jaglano-szpinakowe z warzywami i vege majo podawane z puree ziemniaczanym oraz białą kapustą 19,90 zł
* Quesadilla warzywna z dipem gyros 19,90 zł
* Pierogi ruskie 14,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
* Juszka na żeberkach 8,90 zł
* Wołowina po węgiersku podawana z kluskami śląskimi oraz czerwoną kapustą 23,90zł
* Polędwica wieprzowa z pieczarkami w śmietanie podawana z kaszą pęczak oraz sałatką szwedzką 22,90 zł
*Grillowany sznycel z indyka z żurawiną podawany z kaszą jaglaną i sałatą 21,90 zł
*Pieczony faszerowany filet z kurczaka podawany z kaszą bulgur oraz kapustą pekińską 20,90 zł
* Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz surówką z kiszonej kapusty 21,90zł
* Sałatka z jajkiem oraz wędzonym łososiem 21,90zł
*Pierogi z mięsem wołowym 16,90 zł
*Makaron fusilli z kurczakiem w sosie serowo-szpinakowym 20,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
* Pieczony schab z jabłkiem i cebulą z dipem cynamonowo-miodowym podawany z kaszą gryczaną oraz marchewką
*Zupa do wyboru : Krem kalafiorowy z pestkami dyni / Juszka na żeberkach (21,90zł)

Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz