Czwartek

MENU WEGETARIAŃSKIE:
Chłodnik z kabaczka i ogórka z pestkami dyni 8,90 zł
Indyjskie pulpeciki z kaszy jaglanej, batatów, marchewki i moreli z sosem pomidorowym podawane z ryżem oraz surówką z kapusty pekińskiej 19,90 zł
Pęczotto z włoską kapustą, fasolką szparagową i bobem na sałacie 18,90 zł
Wegański gulasz węgierski podawany z ziemniakami oraz surówką z kapusty kiszonej 19,90 zł
Tortilla z kotlecikami kalafiorowymi, dipem orzechowym oraz mixem sałat 18,90 zł
Pierogi ruskie 14,90 zł
Pierogi włoskie 15,90 zł
DANIA GŁÓWNE:
Zupa fasolowa na golonce 8,90 zł
Beouf strogonow podawany z kaszą gryczaną oraz surówką z buraczków 23,90 zł
Filet z kaczki duszony z grzybami podawany z kluskami śląskimi oraz surówką szwedzką 23,90 zł
Pieczony schab faszerowany suszonymi pomidorami z sosem pomidorowym podawany z kaszą orkiszową oraz surówką z marchewki, białej rzodkwi i brzoskwini 21,90 zł
Wątróbka drobiowa z cebulą i cukinią podawana z kaszą pęczak oraz surówką z kapusty pekińskiej, rzodkiewki i papryki 21,90zł
Grillowany karczek z salsą meksykańską podawany z ziemniakami oraz sałatą 22,90 zł
Sznycel po wiedeńsku podawany z ziemniakami oraz kapustą kiszoną 21,90zł
Tagiatelle z salami, oliwkami i cebulą w sosie pomidorowym 20,90zł
Sałatka z medalionami z polędwicy wieprzowej z sosem BBQ oraz orzechami 21,90 zł
Dzisiaj polecamy ZESTAW DNIA:
Filet z kurczaka faszerowany serem żółtym i szynką podawany z kaszą orkiszową oraz surówką colesław
Zupa do wyboru : Chłodnik z kabaczka i ogórka z pestkami dyni/ Zupa fasolowa na golonce (21,90 zł)

Opublikowany w Menu

Dodaj komentarz