Kwiecień 2017

mms_20170428_130502

28 kwietnia 2017

Dorsz w migdałach podawany z bukietem surówek i ziemniakami

mms_20170427_122709

27 kwietnia 2017

Filet z kaczki w sosie brzoskwiniowym podawany z kaszą jaglaną i sałatą

mms_20170426_130612

26 kwietnia 2017

Grillowana polędwica wieprzowa ze szparagami, podawana z kaszą gryczaną i colesławem

mms_20170425_130108

25 kwietnia 2017

Krem ze szparagów i czosnku niedźwiedziego

mms_20170424_133540

24 kwietnia 2017

Kieszonka z kurczaka faszerowana pesto z suszonych pomidorów. Pieczona w boczku i podawana z kaszą kuskus oraz sałatą

mms_20170421_180320

21 kwietnia 2017

Pierś faszerowana gorgonzolą, zapiekana z warzywami, podawana z pęczakiem

mms_20170420_153614

20 kwietnia 2017

Żeberka pieczone, podawane z czerwoną kapustą i kopytkami

mms_20170418_135632

18 kwietnia 2017

Sałatka z serem pleśniowym i szynką parmeńską

mms_20170414_135613

14 kwietnia 2017

Gulasz warzywny podawany z kaszą gryczaną i białą kapustą

mms_20170413_124334

13 kwietnia 2017

Wegetariański Burger z pieczonymi batatami

mms_20170412_151430

12 kwietnia 2017

Żeberka pieczone z cebulką, podawane z kopytkami i czerwonym colesławem

mms_20170411_130429

11 kwietnia 2017

Wołowina po burgundzku podawana z kopytkami oraz sałatą

mms_20170410_123224

10 kwietnia 2017

Kotlety z cukinią marchewka i porem podawane z sosem musztardowym, oraz kaszą kuskus i surówką z kapusty pekińskiej

mms_20170406_135043

6 kwietnia 2017

Wegańskie pierogi z kapustą podawane z bukietem surówek

mms_20170405_160655

5 kwietnia 2017

Wegańskie szaszłyki z tofu podawane z puree i sałatą

mms_20170404_123353

4 kwietnia 2017

Morszczuk w cieście curry podawany z kaszą jaglaną i surówką z jarmużu i gruszki

mms_20170403_163106

3 kwietnia 2017

Kotlety z czerwonej fasoli i kukurydzy podawane z kaszą gryczaną i sałatą