Luty 2017

mms_20170228_152550

28 lutego 2017

Żeberka w miodzie podawane z pęczakiem i białą kapustą

mms_20170227_142151

27 lutego 2017

Łosoś z dipem cytrynowym podawany z ryżem i sałatą

mms_20170224_140854

24 lutego 2017

Gulasz z dyni z czarną soczewicą podawany z kaszą gryczaną i surówką z jabłka i marchwi

mms_20170223_160826

23 lutego 2017

Tajska zupa z kurczakiem i mlekiem kokosowym

mms_20170222_140850

22 lutego 2017

Paszteciki grzybowe z ciecierzycą podawane z kaszą gryczaną o surówką z kapusty pekińskiej i szpinaku

mms_20170221_125409

21 lutego 2017

Wegańskie Pęczotto podawane z klopsami z tofu

mms_20170220_123150

20 lutego 2017

Spagetti z łososiem, pietruszką i płatkami chilli na oliwie ziołowo-czosnkowej aromatyzowanej cytryną

mms_20170217_143617

17 lutego 2017

Morszczuk w sezamie podawany z dzikim ryżem i surówką z ogórka i jarmużu

mms_20170216_130150

16 lutego 2017

Filet z kaczki w sosie rozmarynowm podawany z puree tymiankowym i jabłkiem, nadziewanym żurawiną i serem kozim

mms_20170215_140656

15 lutego 2017

Stek z polędwicy wołowej z chimichuri podawany z puree i sałatą

mms_20170214_142137

14 lutego 2017

Pierś z kurczaka w sosie pomidorowym zapiekana pod mozzarellą, podawana z surówką z kapusty pekińskiej i ryżem

mms_20170213_215951

13 lutego 2017

Penne z szynką i jarmużem

mms_20170210_120646

10 lutego 2017

Spaghetti pełnoziarniste z krewetkami i pietruszką

mms_20170209_160847

9 lutego 2017

Kakaowe naleśniki z prażonymi jabłkami podawane z bitą śmietaną i białą czekoladą oblane sosem czekoladowym

mms_20170208_123503

8 lutego 2017

Kurczak w sosie musztardowo miodowym podawany z warzywnym risotto

mms_20170207_121452

7 lutego 2017

Polędwiczki wieprzowe w podgrzybkach podawane z pęczakiem i kapustą pięknską z gruszką

mms_20170206_130048

6 lutego 2017

Łosoś w cieście naleśnikowym podawany z surówką z marchewki i białej rzepy, oraz z pęczakiem

mms_20170203_124704

3 lutego 2017

Rolada jaglana podawana z kaszą kuskus i czerwoną kapustą

mms_20170202_130703

2 lutego 2017

Pierś z kaczki w sosie rozmarynowm podawana z Peczotto i czerwoną kapustą na czerwonym winie i karmelu

mms_20170201_173943

1 lutego 2017

Orzechowy gulasz z cieciorką i brukselką podawany z ryżem i sałatą