Styczeń 2017

mms_20170131_121501

31 stycznia 2017

Pieczeń klofiorowo grzybowa podawana z kluskami śląskimi i kapustą pekińską

mms_20170130_230139

30 stycznia 2017

Kurczak po prowansalsku z ryżem

mms_20170127_130629

27 stycznia 2017

Wegański gulasz z ciecierzycy podawany z kaszą jęczmienną i białą kapustą

mms_20170126_125619

26 stycznia 2017

Polędwiczki wieprzowe w sosie z rozmarynu, podawane z ryżem i sałatą

mms_20170125_130033

25 stycznia 2017

Żeberka pieczone w miodzie, podawane z kaszą pęczak i coleslawem

mms_20170124_122513

24 stycznia 2017

Kaczka pieczona podawana z kaszą jaglaną i surówką z białej rzepy i marchwi

mms_20170123_130210

23 stycznia 2017

Gulasz warzywny podawany z klopsikami z pomidorów suszonych, kaszą gryczaną i sałatą

mms_20170120_161122

20 stycznia 2017

Kotlety mielone nadziewane camembertem, podawane z surówka z buraków i kaszą gryczaną

mms_20170119_120500

19 stycznia 2017

Kotlety buraczane podawane z brukselką, orzechami, kaszą gryczaną i surówką z marchewki

mms_20170118_124102

18 stycznia 2017

Stek z tuńczyka na sałacie, podawany z kaszą bulgur

mms_20170117_125745

17 stycznia 2017

Zraz wołowy z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą ­

mms_20170116_123614

16 stycznia 2016

Veganski gulasz wielowarzywny podawany z klopsikami z tofu i brokuła, kapustą pekińską i kaszą gryczaną

mms_20170113_130040

13 stycznia 2017

Kotleciki rybne z sosem cytrynowym podawane z blinami ziemniaczanymi kwaśną śmietaną i czarnym kawiorem z surówką z ananasa i selera.

mms_20170112_150930

12 stycznia 2017

Kotlety z dyni podawane z kaszą jęczmienną i surówką z białej kapusty

mms_20170111_123452

11 stycznia 2017

Filet drobiowy faszerowany serem kozim podawany z żurawiną, kaszą gryczana i surówką z kapusty pekińskiej z mieszanką orzechów

mms_20170110_134109

10 stycznia 2017

Sandacz podawany z kaszą burgur i surówką z marchewką i ananasem

mms_20170109_121915

9 stycznia 2017

Pęczotto warzywne podawane z klopsami z zielonego groszku

mms_20170104_125602

4 stycznia 2017

Kotlety marchewkowe podawane na paście bazyliowej z kaszą gryczana i białą kapustą

mms_20170102_121331

2 stycznia 2017

Wegańskie peczotto wielowarzywne