Kwiecień 2016

FB_IMG_1461925084449

29 kwietnia 2016

Krem brokułowo -kalafiorowy podawany z grzankami

FB_IMG_1461837850225

28 kwietnia 2016

Pieczone udko z kaczki podawane z kluskami śląskimi oraz modro kapustą

FB_IMG_1461752444459

27 kwietnia 2016

Naleśniki czekoladowe z serkiem bananowym i truskawkami

FB_IMG_1461664183019

26 kwietnia 2016

Indyk po węgiersku podawany z dzikim ryżem

FB_IMG_1461577040487

25 kwietnia 2016

Frykadelki cielęce z dzikim ryżem oraz ratatouille

FB_IMG_1461322269952

22 kwietnia 2016

Pieczony filet z dorsza z duszonymi warzywami z sosem cytrynowo-miodowym podawany w koszyczku z kruchego ciasta

21 kwiecień 2016

21 kwietnia 2016

Pieczarki faszerowane kuskusem i warzywami podawane na sałacie

20 kwiecień 2016

20 kwietnia 2016

„Porfawor”- krem z pora podawany z faworkiem

19 kwiecień 2016

19 kwietnia 2016

Tarta ze szpinakiem i serem feta na sałacie z sosem czosnkowym

18 kwiecień 2016

18 kwietnia 2016

Specjalnie dla koneserów: Ozorek wołowy z sosem chrzanowym serwowany z kaszą gryczaną oraz surówką z ogórka małosolnego

15 kwiecień 2016

15 kwietnia 2016

Pieczony pstrąg z masłem czosnkowym serwowany z puree ziemniaczanym oraz sałata masłową

14 kwiecień 2016

14 kwietnia 2016

Sałatka z grillowanym serem halloumi i warzywami z dressingiem vinegrette oraz pieczywem

13 kwiecień 2016

13 kwietnia 2016

Kremowa zupa pomidorowa z pulpecikami wieprzowymi i kaszą jaglaną

12 kwiecień 2016

12 kwietnia 2016

Filet z kurczaka nadziewany pomidorem suszonym i serem feta serwowany z puree ziemniaczanym oraz surówką z pomidora i ogórka

11 kwiecień 2016

11 kwietnia 2016

Bulion cytrynowy z mięsem krabowym i ryżem jaśminowym

8 kwiecień 2016

8 kwietnia 2016

Pieczona wołowina z sosem z kiszonych ogórków serwowana z puree z batatów oraz surówką z kapusty pekińskiej

7 kwiecień 2016

7 kwietnia 2016

Szef kuchni poleca: Wołowina po tajsku z penne tricolore

6 kwiecień 2016

6 kwietnia 2016

Królik w śmietanie serwowany z kulkami śląskimi oraz bukietem surówek

5 kwiecień 2016

5 kwietnia 2016

Na przystawkę przygotowaliśmy: Quiche warzywna z szynką podawana z sosem czosnkowym

1 kwiecień 2016

1 kwietnia 2016

Roladka z polędwiczki wieprzowej nadziewana cebulą,boczkiem i ogórkiem kiszonym podawana z kasza gryczaną oraz surówką z marchewki,brzoskwini i słonecznika