Marzec 2016

31 marzec

31 marca 2016

Szef kuchni poleca: Kurczak słodko-kwaśny serwowany z ryżem jaśminowym

30 marzec

30 marca 2016

Specjalnie dla wegetarian przygotowaliśmy: Wegetariański burger warzywny z serem pleśniowym,majonezem cytrusowym oraz chutneyem cebulowym

29 marzec

29 marca 2016

Zupa rybna z dorsza z warzywami

25 marzec

25 marca 2016

Szef kuchni poleca: Cynamonowe naleśniki z prażonym jabłkiem i śliwka kalifornijska podawane z sosem karmelowym

24 marzec

24 marca 2016

Specjalnie dla wegetarian przygotowaliśmy pierogi jaśminowo -cukiniowe z ryżem jaśminowym i cukinią podawane z jogurtem miętowym

23 marzec

23 marca 2016

Barszcz ukraiński

22 marzec

22 marca 2016

Rumsztyk z polędwicy wołowej z sadzonym jajkiem przepiórczym serwowany z opiekanymi batatami oraz sałatką wileńską.

21 marzec

21 marca 2016

Szef kuchni poleca: Pierś z kurczaka nadziewana mozzarellą i brokułem z z sosem serowym podawany z puree ziemniaczanym oraz sałatą.

FB_IMG_1461240214004

18 marca 2016

Specjalnie dla wegan przygotowaliśmy marokańskie ratatuj z warzywami i daktylami serwowane z kuskusem

17.03.2016

17 marca 2016

Szef kuchni poleca: Pieczone udko z kaczki na kapuście modro serwowane z puree ziemniaczanym

resto_03042016

4 marca 2016

Szef kuchni poleca: Gulasz kataloński z wołowiny,marchewki,papryki i cebuli podawany z rozmarynowymi kluseczkami oraz sałatą z dressingiem cytrynowo-miętowym

resto_02032016

3 marca 2016

Szef kuchni poleca: Pałki z kurczaka w majeranku w sosie własnym serwowane z ziemniakami oraz sałatą z warzywami

resto03032016

Co wyjątkowego?

Zapraszamy na pyszne ciasto filo z czekoladą i owocami.

resto_02032016a

2 marca 2016

Szef kuchni poleca: Szaszłyki z krewetkami i warzywami na sałacie z dressingiem z czerwonego wina.

resto_01032016

1 marca 2016

Szef kuchni poleca: Parpadelle z wędzonym łososiem i avocado w sosie kremowym